2013-01-12

Hej ! 

Nästa vecka smäller det , då är det dags för soma utbildning , känns så roligt att kunna erbjuda de som tränar afro med mig att även kunna träna det här nya passet! Soma är just nu väldigt omskrivet fick bla högsta betyg i fitness magazine . Sats har köpt upp deras koncept vilket innebär att då satsas det stort ... kul!! Som egen företagare är det ju toppen att jag kommer kunna starta igång när jag är färdig , i sverige finns det i nuläget 17 instruktörer som är utbildade och nästa gäng blir vi som går kursen till veckan ;) 

Kallt som satan ute i dag ... ;( fast solen skiner så det är skönt i alla fall !! 

skulle åkt längd i går kväll men det var för kallt , så det fick bli gymmet istället .

Uppvärmning 
kettleblls 
armhävmningar 
8x 1 minuts intervaller på löpband

skönt pass som gick fort ! 

Vi har även haft fint besök denna vecka då kalles faster och man varit på besök ... perfekt då de älskar att åka längd och de har tränat hundarna åt oss :=) 

Vi har även haft en norsk släkting på besök och vet ni att hon utbildar sig till läkare , just nu ska hon forska på diabetes & lågkolhydratskost ... jihoo så intressant .

vi hade såldedes massor att prata om vilket var superkul ! 
känns som att jag knappt känner ngn som inte äter lågkolhydratskost ... man mår liksom bra av rena fina glada och närproducerade produkter  

Fattar inte att folk väljer light varianter lättmargarin, mjölprodukter , stärkelse och snabbmat när det finns så mycket bättre val ... okunskap? lågutbildade? svaren är många beroende på vem man frågar såklart . 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar